<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kaikkien näiden otsikossa olevien lukujen taakse kätkeytyy ihmisiä, saamani uskon mukaan kaikki Jumalan luomia, hänen rakastamiaan ihmisiä.

 

Kaikkien näiden alkuvuodesta mediassa suuren kiinnostuksen kohteena olleiden lukujen taakse kätkeytyy myös valintoja, henkilökohtaisia omaan ja usein lähimmäisenkin elämään syvästi ja peruuttamattomasti vaikuttavia valintoja.

 

Kaikkien näiden lukujen takaa puskee vielä esille meille jokaiselle osoitettu kysymys: ”Missä on sinun turvasi?” (Ks. esim. Luukkaan evankeliumin 19. luku, jakeet 41–42.)

 

Se on ihan hyvä kysymys näin uuden vuoden alkajaisiksi.

 

Se ei ole retorinen kysymys, vaan etsii vastausta meiltä jokaiselta ja taitaa välillä kovastikin kolkuttaa hakien omaansa jossakin aivan lähellä. Tälläkin hetkellä kolkuttaa niin vahvasti, että panee tällaisen menohaluisen ihmisen pysähtymään ja taas kerran tarkistamaan todellisen turvan olemusta ja sen perustaa. Tässä sitä siis taas ollaan, tämän elämänmittaisen matkan yhdellä lukemattomista pysäkeistä. Pysäkissä, jossa nyt lukee: Psalmi 91.

 

Niin nuo luvut: Siinä ovat viime vuonna kirkostamme eronneet, kirkkoomme liittyneet sekä Kristuksen opetuslapsiksi ja kristillisen kirkon jäseniksi kastetut.

 

Eero-pappi

 

Ai niin tuo neljäs luku, se on kossupullon hinta 1.1. alkaen.