<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Voiko syövästä parantua rukouksen voimalla? Kyllä voi!  Jumala on parantajamme. Jeesus haluaa parantaa meidät ja vielä enemmän pelastaa meidät iankaikkiseen elämään. Me saamme kiitollisina ottaa vastaan Jumalan siunaukset.

 

Vahva Raamatun lupaus kuuluu: ”...mitä pyydämmekin, sen me saamme...” Mistä tiedämme, että saamme sen, mitä pyydämme? Saamme aina, kun rukoilemme Jumalan tahdon mukaan.

 

Siis miten tietää, että pyytää jotain Jumalan tahdossa? Raamatun tutkiminen paljastaa Herran tahdon elämässämme, ja Pyhä Henki johdattaa ja opastaa, miten tulee rukoilla. Pyytämättömyys estää Jumalaa antamasta. Jeesuksen veli Jaakob opetti: ”Jäätte vaille, koska ette pyydä.”

 

Viisivuotias Sofia oli sairaalassa. Hän taisteli henkensä puolesta leukemiaa vastaan. Eräänä päivänä ystäväperheen äiti oli tapaamassa Sofiaa. Nainen oli väsynyt. Hän sanoi, että oli surkea ilma – satoi ja päivä oli harmaa. Sofia katsoi naista hämmästyneen näköisenä ja sanoi: ”Minulle kaikki päivät ovat kauniita.”

 

Nainen hätkähti ja ymmärsi, että hänellä ei ollut mitään syytä valittaa. Siitä päivästä lähtien naisen elämässä ei ollut enää surkeita ilmoja. Hänellä oli päiviä, jolloin hän sai olla kiitollinen Jumalalle omasta ja läheisten ihmisten terveydestä ja elämästä.

 

Mika Ostela, pastori

saarnaa 24.8. klo 10 Kaarinan kirkossa