Se on nyt kuulkaa sillä lailla, että minulla alkaa huomenna loma. Nytkö jo? Olenko minä edes sen tarpeessa? Kuinka raaskin jättää tämän työn ja kaikki ihmiset ja mielenkiintoiset asiat? - Taidan olla todella loman tarpeessa, kun tuollaisia kirjoittelen.

Odotan lomaa sikäli mielenkiinnolla, että lähden sille rennolla mielellä. Yritän huomenaamulla vielä kirjoittaa yhden asessorijutun pois päiväjärjestyksestä. Sitten ei pitäisi olla oikein mitään mieltä jäytämässä, tekemättömiä töitä siis. Lomaa ei ole erityisesti suunniteltu. Yhtenä viikonloppuna on mökin 50-vuotisjuhlat, ja vieraita on tulossa. Taas on käyttöä juhlasuulille. Muutama vuosi sitten keksin, että suulista saa hyvän juhlatilan. Kaikki joutava tavara vain pois, koristeeksi koivuja ja luonnonkukkia, kynttilöitä ja muuta rekvisiittaa. Vanha pingispöytä ja pukkien päälle asetetut ovet käyvät pöydistä. On tilaa isommallekin porukalle ja suojaa sateelta ja paisteelta. Vielä en ole päättänyt tarjoilusta, keittoa vai uusia perunoita. Aika näyttää - ja tulijoiden lukumäärä.

Huomenna suuntaan juhannuksen viettoon. Luvassa on yhdessäoloa lasten perheiden kanssa. Mikä voisi olla mukavampaa...

Bloggaamisen suhteen otan myös rennosti, kirjoittelen jos siltä tuntuu ja nettiyhteys on vaivaton. Hyvää juhannusta ja kesää kaikille!

Pirjo