Vieläkin selkäpiissä vähän värähtelee. Nimittäin terveisiä Tampereelta! Uskallettiin aikuistyöryhmän kanssa käydä siellä, kun Merjan ohjetta noudattaen kyselimme tietä ruotsiksi eikä turun murttel'. Ei vaineskaa…Turkulaisiahan emme ole… olkaamme siis kaarinalaisia (paitsi tällainen paraislainen luopio).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aikuistyöryhmä käväisi siis tänään (9.9) Tampereella osallistuen Tuomiokirkkoseurakunnan messuun, tutustuen Tuomiokirkkoon ja mm. sen upeisiin Hugo Simbergin töihin sekä suunnitellen ensi vuoden toimintaa noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />168 metrin korkeudessa Näsinneulassa. Voi että osaa olla kaunis tuo suomalainen maisema sieltä ylhäältäkin katsellessa. Niin ja kiinalaista porsliinia 5000 vuoden takaa katseltiin Sara Hilde'nin museossa.

 

Todettiin siinä suunnitellessa taas kerran tuo iänikuinen ongelma ihmisten tavoittamiseksi. Brainstorming (aivomyrsky) siellä jylläsi ja jotakin on tulossa, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Ensi vuoden suunnittelu on siis jo loppusuoralla ja jos Herra suo, niin uskomme ja toivomme monen kaarinalaisen työikäisen aikuisen kohtaavan Hänen rakkautensa omassa elämässään.

 

Kaikessa työssämme saamme ladata toiveemme ja luottamuksemme Hänelle, joka kehottaa ajattelemaan itsestämme: "Me olemme ansiottomia palvelijoita. Olemme tehneet vain sen, minkä olimme velvolliset tekemään." (Luukas 17: 9-10).

Pieneksi siis työnantajamme meidät pistää ja kovasti välillä riisuu. Sellaiseksi haavoittuneeksi kokee joskus joutuneensa, niin kuin se Tuomiokirkon enkeli. Työnantajalle kiitos, että on antanut ihmisiä, jotka kantavat.

 

Kiitos aikuistyöryhmä (Aila, Leena, Leena, Merja, Riitta-Kaisa ja Tapani), kun jaksat kantaa. Kiitos sinulle, kun kannat.

 

Erkki Leminen kirjoitti saman näin:

 

Kummallista – äsken myrskysi

sisin liikehti levottomana kuin pyörteissä.

Nyt tuli tyven.

 

Jokin kosketti.

Oliko se ystävän rukous?

Oli varmaan sillä kosketus oli hyvä ja lämmin.

Kiitos sinulle – ystävä!

 

Eero-pappi