Lueskelin tässä äsken jälleen kerran tulevien kirkkopäivien ohjelmaa. Kovin niukalla informaatiolla on vain rohkeasti mentävä tilaisuuteen. Aika suuri osa informaatiosta aukenee varmaankin joillekin  paremmin kuin toisille, mutta tulossa on kansan juhla. Niinpä ajattelin siltä osin kun en ole sidottu johonkin ohjelmaan virkani puolesta rohkeasti astua sisään johonkin mielenkiintoiseen paikkaan ja katsoa mitä tuleman pitää.

Edellisellä kerralla ehdoton huippukokemukseni oli diakonia ja taide- seminaari. Siihen menin siksi, että se oli lähinnä majapaikkaani ja Oulussa oli järjettömän kylmä. Nyt en kyllä löytänyt mistään sitä paljon ennakkoon mainostettua Tilkkutäkkitilaisuutta, johon voisi mennä laulamaan. Voi olla, että tilalle on tullut joku muu tilaisuus, tai tilaisuudelle joku toinen nimi.  Voihan olla niinkin, että löydän tilaisuuden illalla aivan jostain muualta.

Kannattaa katsoa ohjelmaa kaikesta huolimatta jo ennakkoon kotona, että osuisi ainakin johonkin silloin kun siellä tapahtuu.

Kaisa