Tänään aamutahmeana laahustin töihin. Vastassa oli jo joukko innokkaita Teresa-peittopiiriläisiä. Olemme lähdössä huomenna retkelle Helsinkiin viemään peittoja ja tutustumaan Teresasisariin. Porukka oli poikkeuksellisen puuhakkaana valmistamassa vielä viimeisiä ( siis tällä erää ) peittoja kuljetuskuntoon. Pieni porukka on saanut kokoon runsaassa vuodessa 28 peittoa. Huh, Huh... Innostus ei voinut olla tarttumatta, vaikka minulla oli suunnattomia vaikeuksia pysyä porukan vauhdissa heti aamutuimaan. Ennen yhdeksää olin kyllä jo tavallistakin hikisemmässä vauhdissa, kameran ja jätesäkit esille kaivaneena.

Selkeä tehtävä pienelle ryhmälle pitää porukan vauhdissa ja kärppänä etsimässä uusia neulojia ja lankoja joukkoonsa. Porukka on vilpittömän innostunut jokaisesta uudesta ihmisestä, siinä mallia meidän muille ryhmille. Huomisen jälkeen alkaa ankara lankojen ja langanpätkien etsiminen, ettei jouduttais ostolinjalle.

Innolla odotan huomista ja sitä miten pieni hengennostatusmatka toimii innostajana meidän keittiövapaaehtoisille ja Teresoille.

Joskus arkikin voi tuntua melkein juhlalta, kun poiketaan rutiinista.

 

Kaisa