Häneltä saamme perinnön, joka ei turmellu, ei tahraannu eikä kuihdu. Se on varattuna teille taivaassa, ja voimallaan Jumala varjelee teidät uskossa...  1.Piet. 1:4-5

Me kristityt, jotka olemme sekä maan että taivaan kansalaisia, epäonnistumme usein.
Ystävämme Nalle Puh on oivaltanut elämästä jotain olennaista: Kun Ihaalla on jälleen itsetunto-ongelmia ja masennusta, kun Tiikeri rehentelee ja Nasu on pelokas, kun Kani on äkäinen ja Pöllö sairastuu viisauteensa, silloin Nalle Puh tulee lähelle ja vain on läsnä. Puh lohduttaa sanoillaan ja sanoo pelkällä läsnäolollaan, että me saamme olla pieniä, keskeneräisiä ja heikkoja.

Kun sinä purjehdit elämän matkallasi, muista Raamatun Heprealaiskirjeen lupaus: Kristityllä on veneessään ankkuri, joka on luja ja varma. Tämä toivon ja uskon ankkuri pysyy kiinni lujasti ja ulottuu taivaaseen asti, Jumalan luo.

Onhan sinulla kalaverkot mukana veneessäsi? Eivät kai vaan merimetsot tai hylkeet ole napanneet saalista tai tuhonneet verkkojasi? Ole valppaana, ettei taivaan Herra tullessaan takaisin maan päälle tapaa sinua nojaamassa lapioosi. Oletko kätkemässä talenttejasi maahan vai rakastatko ja kalastatko sinä ihmisiä Jeesukselle?

Mika Ostela
pastori

Past. Mika Ostela saarnaa 13.4. klo 17  Kaarina-messussa, jonka aiheena on Jumalan kansan koti-ikävä.